Bliv støttemedlem

I vores arbejde med at gennemføre aktiviteter for skadede veteraner og fortælle om aktiviterne og veteraneres historier er vi afhængige af private donationer. Med din støtte kan vi sammen hjælpe flere skadede veteraner – og fortælle de gode historier, så endnu flere får gavn deraf. Vi kan være med til at ændre samfundets opfattelsen af veteraner med PTSD eller fysiske skader – og andre med tilsvarende udfordringer – og se dem som den ressource de er.

Vi har et mål om at blive godkendt til at modtage gaver med fradragsret for giveren og det har vi brug for din hjælp til.

For at kunne blive godkendt skal vi have flere end 300 kontingentbetalende medlemmer og flere end 100 gavegivere, som giver mindst 200 kr.

Derfor åbner vi nu op for muligheden for at blive passivt støttemedlem, som koster 200 kr. om året. Alle personer kan blive passive støttemedlemmer af Veterans In Motion.

Med et støttemedlemsskab er du med til at sikre, at vi også i fremtiden kan skabe oplevelser for veteraner, som har pådraget sig mén i forbindelse med udsendelse i Danmarks tjeneste – og sprede viden om livet som veteran og hvilke ressource de er.

 

Du kan tilmelde dig ved at sende en e-mail til kasserer@veteransinmotion.dk hvori du inkluderer dit navn, telefonnummer og adresse. Du vil inden for et par dage blive kontaktet.

 

Du kan læse om vores privatlivs- og persondatapolitik her.

Hvis du ikke ønsker at blive støttemedlem, men gerne vil give et bidrag til vores arbejde, kan du gøre det ved at overføre til:

Arbejdernes Landsbank

Reg.nr.: 5371
Konto nr.: 0245969
IBAN: DK5653710000245969
SWIFT: ALBADKKK

eller via

MobilePay på 23788