Samarbejdspartnere

Bandagist Kompagniet

Bandagist Kompagniet tilbyder rådgivning, måltagning til og fremstilling af proteser og ortoser.

Bandagist Kompagniet laver kropsbårne hjælpemidler til brugere med en lang række fysiske handikaps såsom amputation, gigt, polio, cerebral parese (CP), rygmarvsbrok, rygmarvsskader, muskeldystrofi, frakturer, medfødte anormaliteter og diabetes.

SAFE NORDIC – safe solutions

SAFE NORDIC provides supreme quality medical solutions – no compromise!

Legal Desk

VIM har indgået et samarbejde med Legal Desk (www.legaldesk.dk), som vil oprette gratis simple testamenter eller et legat for dig, som støtter, hvori du kan testere penge til vores arbejde, ved at klikke på logoet til venstre.
Du kan bruge Legal Desks formular uanset, om du allerede har et testamente eller ej.
Dette legat er helt gratis for dig, som støtter, og du vælger selv, om du vil underskrive legatet foran notar eller foran vitterlighedsvidner.
Med 30% løsningen kan du give dine arvinger endnu mere arv, samtidig med at du støtter os som organisation. Læs mere om 30% løsningen her.

”Jeg har siden starten af 2015 været en del af foreningen, og har blandt andet deltaget i Vasaloppet og Arctic Challenge. Foreningen har været et fast holdepunkt for mig i forhold til min personlige udvikling.

Jeg bruger alle mine ressourcer på at flytte mig i en positiv retning, og Veterans In Motion har været med til at skabe det indhold og de rammer som har gjort det muligt.

Jeg tror på at man igennem store fysiske og mentale udfordringer kan udfordre synet på sig selv og den situation man befinder sig i, og jeg tror på, at man bliver den historie, man fortæller om sig selv, og de ting man gør. Derfor fortæller jeg historien om et menneske, som aldrig stopper med at kæmpe, og som altid vil søge eventyret og lykken.”

Jonas Hjorth Andersen
Udsendt til Afghanistan hold ISAF 9. Diagnosticeret med PTSD

”Hvorfor sige nej? Hvis ikke det var for min skade, ville jeg aldrig være blevet tilbudt sådan en tur, så jeg føler, at jeg skylder mig selv altid at have ja-hatten på.

På turen blev jeg mindet om, hvordan man bliver den bedst mulige version af sig selv, fordi man stiller krav til hinanden og derfor vil gøre alt, hvad man kan for ikke at skulle være en byrde for gruppen.
Derfor bliver kontrasten til det civile liv, så meget mere tydelig.”

Henrik Morgen
Udsendt til Afghanistan hold ISAF 13. Amputeret gennem højre underben