Foreningen bag

Veterans In Motion (VIM) udspringer af DIF Soldaterprojekt og blev stiftet i 2014 af projektleder Rune Oland Tanggaard sammen med en gruppe af skadede veteraner.

VIM er en forening af sårede veteraner for sårede veteraner. Vi forsøger ved hjælp af ekstreme aktiviteter at rykke fysisk og psykisk sårede veteraners grænser. Aktiviteterne skal være drevet af de sårede veteraner selv for derigennem at give veteranerne øget selvtillid og en hverdag uden for Forsvaret.

Bestyrelsen

Kim

– Bestyrelsesformand

– Repræsentant for de skadede veteraner

E-mail: formand@veteransinmotion.dk

Rune

– Bestyrelsesmedlem

– Stifter af Veterans In Motion

– Projektleder for DIF Soldaterprojekt

T: +45 2749 4950
E-mail: rot@veteransinmotion.dk

Christian

– Kasserer

– Repræsentant for de skadede veteraner

E-mail: kasserer@veteransinmotion.dk

Pierre

– Bestyrelsesmedlem

– Repræsentant for de skadede veteraner

Brian

– Bestyrelsesmedlem

Mads

– Suppleant

Dokumenter

Vedtægter

Veterans In Motions vedtægter kan findes her.

Regnskaber

Veterans In Motions regnskaber kan findes her:

”Jeg har siden starten af 2015 været en del af foreningen, og har blandt andet deltaget i Vasaloppet og Arctic Challenge. Foreningen har været et fast holdepunkt for mig i forhold til min personlige udvikling.

Jeg bruger alle mine ressourcer på at flytte mig i en positiv retning, og Veterans In Motion har været med til at skabe det indhold og de rammer som har gjort det muligt.

Jeg tror på at man igennem store fysiske og mentale udfordringer kan udfordre synet på sig selv og den situation man befinder sig i, og jeg tror på, at man bliver den historie, man fortæller om sig selv, og de ting man gør. Derfor fortæller jeg historien om et menneske, som aldrig stopper med at kæmpe, og som altid vil søge eventyret og lykken.”

Jonas Hjorth Andersen
Udsendt til Afghanistan hold ISAF 9. Diagnosticeret med PTSD

”Hvorfor sige nej? Hvis ikke det var for min skade, ville jeg aldrig være blevet tilbudt sådan en tur, så jeg føler, at jeg skylder mig selv altid at have ja-hatten på.

På turen blev jeg mindet om, hvordan man bliver den bedst mulige version af sig selv, fordi man stiller krav til hinanden og derfor vil gøre alt, hvad man kan for ikke at skulle være en byrde for gruppen.
Derfor bliver kontrasten til det civile liv, så meget mere tydelig.”

Henrik Morgen
Udsendt til Afghanistan hold ISAF 13. Amputeret gennem højre underben