top of page

BLIV STØTTEMEDLEM

ChallengeGreenland-5273.jpg

I vores arbejde med at gennemføre aktiviteter for skadede veteraner og fortælle om aktiviteterne og veteranernes historier er vi afhængige af private donationer. Med din støtte kan vi sammen hjælpe flere skadede veteraner - og fortælle de gode historier, så endnu flere får gavn deraf. Vi kan være med til at ændre samfundets opfattelse af veteraner med PTSD eller fysiske skader, og andre med tilsvarende udfordringer, og se dem som den ressource de er.

Vi har et mål om at blive godkendt til at modtage gaver med fradragsret for giveren og vi har brug for din hjælp.

 

For at kunne blive godkendt skal vi have flere end 300 kontingentbetalende medlemmer og flere end 100 gavegivere, som giver mindst 200 kr. Derfor åbner vi nu op for passivt støttemedlemskab, som koster 200 kr. om året. 

 

Alle personer kan blive passive støttemedlemmer af Veterans In Motion.

 

Med et støttemedlemskab er du med til at sikre, at vi også i fremtiden kan skabe oplevelser for veteraner, som har pådraget sig mén i forbindelse med udsendelse i Danmarks tjeneste - og sprede viden om livet som veteran og hvilken ressource de er.

Benyt formularen her for at blive støttemedlem og du vil blive kontaktet inden for et par dage.

 

 

 

 

 

 

 

Du kan læse om vores privatlivs- og persondatapolitik her.

Hvis du ikke ønsker at blive støttemedlem, men gerne vil give et bidrag til vores arbejde, kan du gøre det ved at overføre til:

Arbejdernes Landsbank

Konto: 5371 0000245969

IBAN: DK5653710000245969

SWIFT: ALBADKKK

eller via

MobilePay på 23788

Tak for din støtte!

Opret gratis testamente hos Dokument 24

Vi har indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed, Dokument 24. Samarbejdet betyder, at du gratis kan oprette et testamente, når Veterans In Motion er skrevet ind til at modtage arv. Testamentet oprettes nemt og enkelt online ved at svare på en række spørgsmål. Når spørgsmålene er besvareret, modtager du straks testamentet pr. e-mail. Opret testamente her.

Når du har oprettet dit testamente, skal dokumentet efterfølgende skrives under foran notar eller vitterlighedsvidner. Du vil modtage forklaring til underskrift sammen med dine dokumenter. Du har altid mulighed for at ringe til Dokument 24 for at få gratis råd og vejledning om oprettelse af testamente. 

Vi håber, at du vil hjælpe os gennem donation af arv. På forhånd tak for din støtte.

bottom of page